vrijblijvende offerte

Over ons

Wie zijn wij?

M&M wonen is een jonge onderneming die tot stand gekomen is door de twee broers Marvin van de Laar & Michael Poulina die besloten om M&M wonen B.V. te starten in 2021.

Wij zijn een facilitair bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwkundigtechnische aspect van je woning, bedrijfsruimte met hierbij het in goede staat brengen vanaf de fundering tot aan het dak. Door dit concept mogen wij deze werkzaamheden inmiddels uitvoeren voor diverse woningcorporaties, particulieren, aannemers en vastgoedbeheerders.

De facilitaire diensten die wij leveren zijn om woningen in de juiste condities te stellen voor duurzaam woongenot.

Denk hierbij aan het vervangen van

  • Douchekranen, dorpels plaatsen, roosters toepassen etc…
  • Ontruimingen, oplever schoonmaak en specialistische reiniging
  • Houtverduurzaamheid, plinten plaatsen, schilderwerk en stucwerk
  • IPM/Pestcontrol

Voor het snel kunnen schakelen houdt M&M Wonen B.V. ook diverse onderdelen op voorraad. De werkwijze van M&M wonen B.V. is om op contractbasis het jaarlijkse onderhoud en de daaruit voortvloeiende inspecties, reparaties en het onderhoud afspraken te maken met de betrokken bewoners/huurders.

 

Tijdens of na het uitvoeren van de onderhouds- en reparatie werkzaamheden, wordt een opleverrapportage verstrekt waarop de uitgevoerde werkzaamheden worden omschreven.

Tevens zal onze medewerker bij elk bezoek in de woning of object kijken of er naast de te onderhouden randzaken meer gebreken aanwezig zijn aan de bouwkundige constructies. Dan zal dat tevens meegenomen worden in ons reparatieadvies.

Het streven van het team van M&M wonen B.V. is om onze diensten af te stemmen op uw wensen daadkrachtig en oplossingsgericht in verband met een veilige en schone omgeving.

Maak kennis met ons Team

Marvin v.d. Laar

Directeur / Eigenaar

T: 06 8356 9818
E: Marvin@mmwonen.onmicrosoft.com

Michael Poulina

Directeur / Eigenaar

T: 06 5390 9807
E: Michael@mmwonen.onmicrosoft.com